A Hacia el SUP oferim cursos d’iniciació al caiac de mar, un curs bàsic per a navegar en aigues tranquil·les de nivell 1 on aprendreu a portar un caiac del tipus monoplaça (ocean kayak) en les diferents situacions plantejades pel monitor i segons l’estat de la mar. És un curs per gaudir de la mar en un entorn natural i en contacte amb el medi ambient.

Contingut del curs

Coneixement del material

Posicionament dins del caiac

Tècnica de palada

Diferents girs bàsics

Entrada i sortida del mar amb l’embarcació

Normes de seguretat bàsiques

Informació bàsica del curs

Nivell 1 — Iniciació

Durada: 3h

Edat mínima: 18 anys

És obligatori saber nedar 50 mts com a mínim.

Que portar-hi

Samarreta tècnica o lycra i gorra per protegir-se del sol

Banyador o bikini

Ulleres de piscina

Calçat del tipus escarpins que es pugui mullar

Tovallola i roba de recanvi

El curs inclou instructor, material i equipament (també neoprè), assegurança d’accidents i responsabilitat civil, vestuaris i dutxes, pàrking al Club Nàutic Garraf per a un vehicle durant la realització del curs, aigua o refresc i fotos de record.

Recordeu que és necessari saber nedar 50m mínim, reservar dia i hora i pagar prèviament l’activitat i contactar amb el monitor asignat amb 24h d’antelació en cas d’anul·lar-lo.

Cal atendre en tot moment les instruccions del monitor i no obrar per compte propi i informar-lo en cas de no tenir les condicions mínimes d’estat físic.

El monitor de l’escola esportiva Hacia el SUP – Club Nàutic Garraf és l’única persona que pot anul·lar o posposar el curs en cas de meteorologia adversa per assegura la seva realització amb total seguretat.

 

Curs iniciació al caiac de mar

1 persona
70 / 3hores

Curs d'iniciació al caiac de mar

Pack dúo 2 persones (preu per persona)
50 / 3 hores